Menu Sluiten

In memoriam Loes vd Bogaard

Vrijdagochtend 15 januari 2021 is onze oud-voorzitter Loes van de Bogaard overleden.

In Memoriam
Loes was jarenlang voorzitter en erelid van de K.C. Gooi en Eemland.
Ze werd benoemd tot ridder in de orde van Oranje Nassau.

Jaren geleden, begin 1970 ging zij en een aantal andere instucteurs van G&E naar Engeland om workshops te volgen. Het beviel haar zo goed dat zij dat regelmatig herhaalde. Zij kwam vol idee├źn terug en legde de basis om de omgang baas hond te verbeteren en gaf een andere kijk op het lesgeven.

Vol enthousiasme gaf zij jarenlang les en na een aantal jaren er uit te zijn geweest kwam zij terug en trainde ze met een vaste groep cursisten iedere week met senior honden. Iedere keer weer wist zij weer iets creatiefs te bedenken.
Zij was een vast gezicht in de kantine met tosti en choco met slag!

We missen haar en zij blijft in onze herinnering als een fijne collega.

Bestuur van KC Gooi en Eemland

Zie ook de herinneringen  van een groot aantal goede bekenden van Loes via de volgende link naar de Tinley nieuwsbrief

Loes van den Bogaard heeft in de 70 en 80er jaren van de vorige eeuw aan de wieg gestaan van grote veranderingen in de kynologie. In deze podcast van 07-02-2020 door AnimalMatters vertelt ze op haar eigen boeiende wijze verhalen over vroeger:   Podcast Loes