Menu Sluiten

Jhr. Gockinga wedstrijd afgelast

Beste Mensen

Het Corona virus heeft een grote invloed op alle facetten van de maatschappij en dus ook op de activiteiten van de Kynologen Clubs en de training van de honden. Wij mogen gelukkig weer langzaam opstarten met cursussen en training, zolang we ons aan een strikt protocol houden.

De Jhr. Gockinga wedstrijd is een groot evenement waar normaal meer dan 100 personen op het veld aanwezig zijn. Het zal ondoenlijk zijn om tijdens de wedstrijden de teams, staf en bezoekers, zowel buiten als in de kantine, aan de 1,5 meter regel te houden. Daarnaast hebben de KC Teams nog niet of nauwelijks kunnen trainen en zullen er daardoor waarschijnlijk niet genoeg teams in staat zijn om in te schrijven.

Daarom hebben we helaas besloten om dit jaar de Jhr. Gockinga wedstrijd van oktober 2020 niet door te laten gaan.

De Jhr. Gockinga wedstrijd in oktober 2021 zullen we weer organiseren en we hopen dat er dan veel animo is en er voldoende teams zullen inschrijven.

We vertrouwen dat u begrip hebt voor onze beslissing
Wij wensen jullie allen een mooie zomer en dat iedereen vooral gezond mag blijven.

Bestuur KC Gooi- en Eemland