Menu Sluiten

Onderlinge Behendigheid Wedstrijd 25 september

Doe mee met de onderlinge behendigheidswedstrijd die gehouden wordt op woensdag avond 25 september. Gewoon op onze eigen club op het Kininelaantje . Je loopt dan een jumping en een vast parcours. Het is vooral voor “de leuk”, maar je kunt ook mooie bekers scoren. De kosten hebben wij laag weten te houden: € 0,- 😊.

Het maakt niet uit of je net je eerste cursus gedaan hebt, of dat je al een ervaren wedstrijdloper bent. Vanaf een behendigeheid 1 diploma ben je van harte welkom.  Zie het schema hieronder. Voor de meer ervaren lopers is dit ook een selectiewedstijd voor de Gockinga wedstrijd. Ga naar de volgende webpagina als je hier meer over wilt weten: https://kc-gooieneemland.nl/gockinga-wedstrijd-en-reglement.

Klasse Eis Gockinga
Behendigheid 2 (B2) Je hebt je B1 diploma gehaald, of mag van je instructeur door naar behendigheid-2. Niet van toepassing
Wedstrijd A (WA) Je hebt:

–        minimaal je B2 diploma behaald en/of

–        loopt landelijke behendigheidswedstrijden met je hond in de A-klasse

Op zondag 20 oktober zal de Jonkheer Gockinga wedstrijd gehouden worden. De beste per klasse mag meedoen in het KCGE-team. Hier is een uitzondering op: alle honden moeten van een verschillend ras zijn! Geef het op het opgaveformulier hieronder aan als je mee wilt doen.
Wedstrijd B/C (WB/C) Je loopt landelijke wedstrijden in de B- of C-klasse
Veteranen (V) Je loopt landelijke wedstrijden in de veteranen klasse of je hebt een hond ouder dan zeven jaar die alle toestellen beheerst.

Zin in? Download onderstaand formulier, vul het in en mail het zo snel mogelijk naar caromark@xmsnet.nl  Gebruik per hond een aparte mail!

Handje helpen: Het zou fijn zijn als je mee wilt helpen die dag. Je kunt dat ook via onderstaand download formulier opgeven. Wij organiseren het zo dat je ook gewoon rustig met je eigen hondje kunt lopen.

Inschrijven  of opgeven als helper: Onderlinge Formulier

Ik hoop op een gezellige, sportieve en zonnige dag!

Met vriendelijke groet,

Mark Manders

[1]De schofthoogte van je hond bepaalt de indeling. Small is kleiner dan 35 cm, medium vanaf 35 tot 43 cm.  intermediate van vanaf 43 tot 50 cm, large is groter dan 50 cm. Als je hond intermediate is, mag je je ook inschrijven voor large. Voor de andere klassen geldt dit niet.