Puppy cursus

Vanaf 7 weken is je hondje, ras of kruising welkom bij ons op de club in Hilversum. In de puppycursus wordt de basis gelegd voor het verdere leven van de hond. Als je een pup hebt besteld kun je jezelf al aanmelden voor een cursus zodat je, zodra je het hondje in huis hebt, naar de les kunt komen.
De eerste weken zijn zeer belangrijk, je pup leert razendsnel, ook de verkeerde dingen!
In onze gezellige kantine leert je pup zich te gedragen in “het restaurant” t.o.v. andere honden en mensen.
Onze leermethode is positief, op een leuke manier iets aanleren geeft het beste resultaat. In de cursus leer je als eigenaar hoe je de oefeningen zoals zit, af, staan en lopen aan de lijn zonder trekken, aan kunt leren bij de pup.
Allemaal dingen die je nodig hebt in de dagelijkse omgang.
Aandacht wordt besteed aan het gedrag van de hond en het begrijpen ervan. Hoe ga je om met: angstig gedrag, of juist met een hondje dat altijd de eerste wil zijn. Als je een rashond hebt gekozen weet je al wat voor eigenschappen dat ras in zich heeft, maar buiten dat heb je ook te maken met het karakter van de hond. Ook de dierenartstraining is onderdeel van de cursus. De instructeur zal je helpen bij het opvoeden, zodat je pup een stabiele wordt.
De puppycursussen starten meerdere keren gedurende het jaar, zie voor de startdatum van de komende serie de Agenda Hierna kun je jezelf inschrijven voor de
vervolg cursus.   
Uiteraard kun je voor vragen, problemen en advies altijd contact met ons opnemen. Ook voor socialisatie ben je met je pup altijd welkom op onze club. Voor openingstijden zie de clublocatie en openingstijden.

Onder het Lesschema kan je voor het komend seizoen vinden op welke dagen en tijden de cursussen in principe gegeven worden, maar dit kan wijzigen afhankelijk van het aantal aanmeldingen.Voor het volgen van de puppycursus dien je lid te zijn van de K.C. Gooi- en Eemland. Ben je nog geen lid dan kun je lid worden door op het Aanvraagformulier lidmaatschap te klikken en in te vullen en verzenden.

Aanmelden voor een Puppy cursus of de herhaalcursus doe je door via het menu item "Inschrijfformulieren" op de link aanmelden voor cursus te klikken en het puppy formulier vervolgens online in te vullen en te verzenden.
 
Het formulier is alleen dan beschikbaar als de cursus inschrijving openstaat.